>> Till förstasidan!
 
Informationsfilm!
Se på filmen som visar hur Hosted Exchange 2007 fungerar.

Klicka här >>
Kontakta mig!
Är du intresserad av denna produkt så kan ni skriva in era kontaktuppgifter nedanför, så återkommer vi!


Online Backup
Hosted Exchange 2007
Konsulttjänster

Företag
Kontaktperson
Telefonnummer
E-post

Online Backup

Svenska Datagruppen AB samarbetar med världsledande Iron Mountain för att leverera en onlinebackup för PC, laptops och servers i absolut världsklass. Iron Mountain har över 50 års erfarenhet av att tillhandahålla säker informationsförvaring. Deras tjänster används idag av mer än 90.000 företag och organisationer runt om i världen. De lagrar över 3 petabyte data och har mer än 12 miljarder backupfiler. Genom Svenska Datagruppen kan du få tillgång till en onlinebackup som redan idag används av över 3 miljoner slutanvändare!

Iron Mountain Connected® Backup för PC och laptops eliminerar risken för dataförluster oavsett om du arbetar på kontoret, mobilt eller i hemmet. Den helautomatiserade backupen görs i bakgrunden vilket säkerställer att användaren inte märker att den sker utan kan arbeta på som vanligt. När backupen är genomförd får användaren ett kvitto på att den genomförts korrekt.

Iron Mountain Connected® Backup ger även användaren möjlighet att via en säker sida på Internet komma åt lagrad data – oavsett om det rör sig om enstaka dokument eller stora volymer data som förlorats av en eller annan anledning. Att återställa data är genom Connected® Backup mycket enkelt och något som slutanvändaren själv kan göra – utan hjälp av IT-avdelningar eller annan support.

All data komprimeras innan den skickas och därefter krypteras den för att minimera datamängden som skall överföras. All information är krypterad ända tills ett eventuellt återställande av förlorad data – detta innebär att den är krypterad från användarens dator via backup till lagring och fram till dess att den eventuellt återställs.


Fördelar med Online Backup mot traditionell backup

  • Sker helt automatiskt, ingen risk att backupen inte tas pga. att man glömt byta band.

  • Backupen förvaras säkert och externt (övervakad 24 x 7).

  • Regelbundna tester för att säkerställa att backupen korrekt den dag en återställning behövs.

  • Versionshantering av filer är möjligt.

  • Låg månadskostnad, ingen investering eller uppgradering av programvara, hårdvara och lagringsmedia krävs.


Vad ingår?

I Online Backup ingår följande: Kontrollpanel, Webbgränssnitt för förlorade filer, Auto-restore på ny dator, Inkrementell backup, Välj vilket data du vill säkra, klientprogramvara, Backup on demand och enkel administration.


För med information om denna produkt, klicka på demo eller fyll i kontaktkortet till höger.

   
Exchange är idag det självklara valet för många företag. Hosted Exchange hos oss innebär att vi tar fullt ansvar för driften av din Exchangemiljö och du betalar bara en fast avgift per konto och månad.  

Många företag ser inte vikten med att ha ordent-liga backuper och får ofta lära sig läxa den hårda vägen, dvs. börja om från början.

Vårt utbud av hostade tjänster hjälper ert företag med Online backup, Hosted Exchange etc.

 

Svenska Datagruppen har sedan starten 1991 hjäpt sina kunder med konsulting in IT.

Under dessa år har några olika avtalsformer vuxit fram och idag har vi tag fram en ny populär form som vi kallar Högkostnadsskydd!

   
Svenska Datagruppen AB   |   Nytorpsvägen 34,  183 53 Täby   |   Telefon 08-544 960 90   |   E-post info@svenskadatagruppen.se
© Copyright Svenska Datagruppen AB