>> Till förstasidan!
 
Produktnyheter
Nilex Mobile nu till iPhone
Först med iPhone App för Service- Desk! Hantera dina ärenden var du än befinner dig!
Läs mer >>
NileXpress
Ny webbaserad lösning för er som söker ett modernt och flexibelt system som är snabb och enkelt att komma igång med.
Läs mer >>
Ladda ned produktblad för Nilex olika system samt moduler.
Klicka här >>

Nilex Enterprise®, ett HelpDesk-, IT Service Management- och Inventariesystem

Nilex Enterprise® är ett PinkVerify ITIL-certifierat best practice-baserat IT Service Management - HelpDesk och Inventariesystem. En mjukvarulösning för ökad produktivitet, reducerade kostnader och nöjdare användare/kunder.

Nu finns Nilex Enterprise® version 8.8 ute med många nya funktioner i Nilex HelpDesk och bl.a. en ny Workflow modul för en rationell hantering av förändringar i IT-Infrastrukturen. Utökad funktionalitet i SLA-, Nätverksskanning-, Nätverkskarta-, Software Asset Management-, WebbOrder-, WebbAnmälan- och HelpDesk Webb modulerna.

Läs mer om ”Nilex Ärendehantering” >> eller om ”Nilex Inventariesystem” >>NileXpress® - webbaserat ärendehanteringssystem

NileXpress® är ett webbaserat ärendehanteringssystem som kan användas inom en mängd områden. Det är inte begränsat till användarsupport utan det är ett givet verktyg för hantering av arbetsuppgifter, nyanställningar, beställningar, HR- frågor, rapportering, förändringshantering och relaterade arbetsmoment. Men endast fantasin och företagets behov sätter gränserna för NileXpress® användningsområde.

Läs mer om ”NileXpress®” >>Nilex CloudSolution® - en helt molnbaserad tjänst för ärendehantering

Nilex CloudSolution® är ett flexibelt och användarvänligt ärendehanteringssystem som erbjuds som en professionell molntjänst via Windows Azure och passar alla typer av organisationer och verksamheter.

Läs mer om ”Nilex CloudSolution®” >>

   

Ett mjukvarusystem för ärendehantering, incident-
och problemrapportering.

 

En komplett lösning för att registrera, organisera
och underhålla uppgifter om verksamhetens
alla inventarier.

 

Web-baserad ärendehanteringssystem som är
enkelt och snabbt att komma igång med.

   
Svenska Datagruppen AB   |   Nytorpsvägen 34,  183 53 Täby   |   Telefon 08-544 960 90   |   E-post info@svenskadatagruppen.se
© Copyright Svenska Datagruppen AB