>> Till förstasidan!
 
Produktnyheter
Nilex Mobile nu till iPhone
Först med iPhone App för Service- Desk! Hantera dina ärenden var du än befinner dig!
Läs mer >>
NileXpress
Ny webbaserad lösning för er som söker ett modernt och flexibelt system som är snabb och enkelt att komma igång med.
Läs mer >>
Nyheter
2011-12-01
Huddinge utökar installation

Huddinge Kommun utökar sin Nilex installation med fler handläggar- licenser.
2011-12-01
HGo köper Nilex märkbrickor

Högskolan på Gotland köper Nilex nya stöldmärkbrickor.
2011-05-05
Bedege AB köper system

Bedege AB köper Nilex Inventarie- system.

Vi har älskat teknik i 20 år!

Svenska Datagruppen´s affärsidé är att erbjuda ett koncept av ändamålsenliga produkter och tjänster inom IT. Vi tror på långsiktiga kundrelationer och att ha koll på senaste tekniken är något som legat oss varmt om hjärtat och något som hjälper våra kunder att alltid kunna dra nytta av de senaste innovationerna.

IT-branschen är ju som alla vet i en ständig förvandling. Under våra år sedan starten 1991 har vi samlat på oss en gedigen erfarenhet både av att bygga IT-system och av att planera och implementera hela eller delar av ett företags IT-miljö. För att kunna erbjuda våra kunder det senaste och det bästa för sin verksamhet har vi etablerat ett nätverk av partners som vi samarbetar med i många av våra uppdrag. De tillför oss spetskompetens vad gäller den senaste tekniken inom IT-support, drift och säkerhet.

Utbudet från dessa partners tillsammans med vår egen samlade kompetens syftar till att främja våra kunders IT-drift nu och i framtiden.

Något som utmärker oss och skiljer oss från många av våra kollegor i branschen, förutom att vi funnits i 20 år, är att vi också förstår och är intresserade av annat än teknik. Vi har haft som motto att det skall kännas tryggt att göra affärer med sina leverantörer, på samtliga plan.

Vår främsta drivkraft är helt enkelt att ha nöjda och glada kunder.

Med bästa hälsningar

Hans-Olof Westman
VD

Svenska Datagruppen AB   |   Nytorpsvägen 34,  183 53 Täby   |   Telefon 08-544 960 90   |   E-post info@svenskadatagruppen.se
© Copyright Svenska Datagruppen AB